Welkom bij TV Heeze!

verjaardag

Hierbij konden behalve de teams van TV Heeze ook de tegenstanders meegenieten. Voor alle andere bezoekers van het tennispark aan de Dominee Kremerstraat stonden petit fours klaar. Zowel de taarten als de petit fours waren voorzien van het speciale jubileumlogo dat ontworpen is door Tableaux. Bakkerij de Gouden Aar zorgde ervoor dat het logo op het gebak terecht kwam.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het jubileumweekend van 22-24 juni in volle gang! Tijdens dit weekend zal er als rode draad een tennismarathon van 50 uur gehouden worden. Daar omheen zijn er activiteiten voor alle leden, oud-leden maar ook voor niet leden. Voor de oudere jeugd een activiteiten-tennis avond of vrijdag (de golden funmasters) en op zaterdag een golden tennis experience waar iedereen zich voor in kan schrijven. De zaterdagavond staat in het teken van een reunie en feestavond waarna er op zondagochtend een kidsontbijt met tennis wordt georganiseerd voor de jongste jeugd. Voor leden en niet-leden vindt er op zondagmiddag een stratentoernooi plaats: welke straat is de beste tennisstraat van Heeze!!??

Meer details over bovenstaande activiteiten volgen snel, maar houd het weekend van 22-24 juni alvast vrij in je agenda.

< terug

Agenda

27-05 2018
Competitie Groen

 
03-06 2018
Competitie Groen

 
04-06 2018
CK senioren+junioren

van maandag 4 juni t/m donderdag 10 juni vindt de CK dubbel senioren + junioren in de categorie oranje, groen en geel plaats.

 
voor de complete agenda klik hier

Leden login

Onthouden
Wachtwoord vergeten?