Welkom bij TV Heeze!

afsluiting Interne Mix Competitie

Het was dweilen met de kraan open op woensdag 28 maart. Helaas is de afsluiting van de Interne Mix Competitie letterlijk in het water gevallen.
Enkele diehards waren toch gezellig gekomen om even een bakkie te drinken, dit tot grote verbazing van ons. De complimenten voor de aanwezigen: Eveline van Bree, Edith Haacke, Bas van de Broek, Rogier van Bree en Ronald van de Berg. Zij hebben toch nog een uurtje kunnen tennissen. Ad Knapen was er ook, welliswaar met een ander groepje en Wil van Gorp had bardienst. Dit neemt niet weg, dat iedereen een klein prijsje in ontvangst mocht nemen. Ook hadden wij een hoofdprijs in de vorm van een gietijzeren emmer vol met paaseitjes. Diegene die het aantal paaseitjes wist te raden of er het dichtst bij zat mocht de emmer met inhoud hebben.
Het waren 188 paaseitjes en Ronald van de Berg zat er met 192 het dichtste bij. Hij zou de emmer mee naar z’n werk nemen om daar z’n collega’s van een calorietje te voorzien.   

Overigens namen dit seizoen 31 koppels, in totaal 62 dames en
heren, deel aan de Interne Mix Competitie. Deze competitievorm
startte in het najaar van 2017 en duurde tot en met maart 2018.
In iedere poule werden er zes of zeven wedstrijden van een uur
gespeeld. 
Omdat geen enkele poule was afgespeeld of omdat de deelnemers niet allemaal even secuur waren geweest om de standen in te vullen,
is er ook geen echte winnaar. Tenslotte gaat het om de gezelligheid en het feit dat je eens tegen anderen speelt. Dus het resultaat is bijzaak. 

Ook in het najaar hopen wij weer op een grote deelname.     

Graag tot ziens op de tennisbaan !!!

Groetjes,

Franka en Ria

< terug

Agenda

06-05 2018
Competitie Groen

 
13-05 2018
Competitie Groen

 
27-05 2018
Competitie Groen

 
voor de complete agenda klik hier

Leden login

Onthouden
Wachtwoord vergeten?