Welkom bij TV Heeze!

Jubileum

Het is 5 april 1968 als Tennisvereniging Heeze wordt opgericht. Nu, bijna vijftig jaar later, wordt het tiende lustrum gevierd en gaat dit gouden feest een heel weekend duren. Het jubileumweekend van TV Heeze is van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni en zal helemaal gehouden worden bij TV Heeze. Noteer deze data alvast in de agenda want er staat veel te gebeuren om dit jubileumfeest onvergetelijk te maken.

De jubileumcommissie is al maanden druk in de weer met de voorbereidingen. Bij een jubileum hoort natuurlijk een speciaal logo. Ter ere van de vijftigste verjaardag is er een jubileumlogo gemaakt om het hele feestjaar herkenbaar te maken voor iedereen. Verder zal er een jubileumreceptie zijn, een jeugdavond, een tennisclinic, een reünie een stratentoernooi en natuurlijk de feestavond. Maar daar blijft het niet bij. Vanwege het jubileum zal er ook een echte tennismarathon gaan plaatsvinden die start op vrijdag 22 juni omstreeks 16.00 uur en zal eindigen op zondagavond 24 juni om 18.00 uur.

Tal van activiteiten dus in het jubileumweekend maar het hele jaar zal het feest zijn. Houdt de website van TV Heeze dus goed in de gaten maar ook HeezeLeende24 zal uitgebreid verslag doen van het jubileum van TV Heeze.

Meer info over het jubileum vind je natuurlijk ook op http://www.tvheeze.nl onder de rubriek “50 jaar”,
https://www.facebook.com/tvheeze  en   https://twitter.com/tvheeze


Er is inmiddels een feest commissie samen gesteld onder leiding van Will Ceelen
Hugo Martens, Johan Bour Liesbeth van der Aa, Nicole Zegers, Mariska Molenkamp, Ingrid van Mierlo, Marthe de Koning en Rob Bruinsma


Voor extra informatie over het jubileumweekend mail naar reunie@tvheeze.nl

< terug

Agenda

06-05 2018
Competitie Groen

 
13-05 2018
Competitie Groen

 
27-05 2018
Competitie Groen

 
voor de complete agenda klik hier

Leden login

Onthouden
Wachtwoord vergeten?