Welkom bij TV Heeze!

42e Elektro De Groof Pareltoernooi

42e Elektro De Groof Pareltoernooi

De competitie is inmiddels achter de rug en daarmee is het startschot gegeven voor verschillende toernooien in de regio. Ook dit jaar kan je op de eigen vertrouwde banen van TV Heeze je meten aan tegenstanders uit de regio tijdens het 42e Elektro de Groof Pareltoernooi!

Van 12 t/m 20 augustus vindt er weer een nieuwe editie van het Elektro De Groof Pareltoernooi plaats bij TV Heeze. Meedoen kan in de open categorieën 3 t/m 8, alsmede in de 25+ categorieën 5 t/m 8. Inschrijven voor het toernooi kan nog tot en met maandag 31 juli via toernooi.nl

Wist je dat het Elektro de Groof Pareltoernooi het ideale toernooi is om te dubbelen met je collega, broer of verre vriend die bij een andere vereniging speelt?

Na het succes van de afgelopen jaren organiseert de toernooicommissie weer een ParelQuiz, deze keer op vrijdagavond 18 augustus. Leden van TV Heeze en deelnemers van het Pareltoernooi kunnen hier aan meedoen. Aanmelden hiervoor kan per team van maximaal vijf personen via pareltoernooi@tvheeze.nl. Onder het genot van een hapje en een drankje mogen de teams hun hersenen kraken om de uiteenlopende vragen te beantwoorden.

Meld je snel aan en wij hopen jullie in augustus allemaal te zien op het tennispark van TV Heeze!

Met sportieve groet,

De Toernooicommissie van het Elektro de Groof Pareltoernooi

 


 

< terug

Agenda

27-12 2017
Kersttoernooi (hal)

Na een paar dagen eten tijdens de kerst is het weer tijd om in beweging te komen. Het "van den Hurk/Doezé kersttoernooi" is hier de oplossing voor. We spelen in de hal van 27 tot 31 december

 
voor de complete agenda klik hier

Leden login

Onthouden
Wachtwoord vergeten?