Vertrouwenspersoon

veilige sportomgeving

Iedereen die sport moet dat in een veilige omgeving kunnen doen. Wanneer sprake is van (seksuele) intimidatie of pesten, dan is van die veilige omgeving geen sprake meer. Doet zich zo’n situatie voor, of zijn er vermoedens, dan kan het fijn zijn om hierover met iemand te praten en advies te krijgen.

De VCP is het eerste aanspreekpunt voor degene die te maken krijgt met seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag (zoals pesten) en hier met iemand over wil praten. De Vertrouwenscontactpersoon (VCP) is er voor iedereen binnen de vereniging (sporters, ouders van sporters, vrijwilligers etc.). De VCP luistert naar de klacht of een vermoeden en is op de hoogte van de procedure die gevolgd moet worden. De informatie wordt vertrouwelijk behandeld en eventuele stappen worden in overleg genomen. We hopen natuurlijk dat de VCP binnen onze vereniging nooit in actie hoeft te komen.

twee vertrouwenspersonen voor TV Heeze

Het bestuur heeft  twee VCP's aangesteld: Yvonne van Bree en Erik Habraken.  

Contact opnemen

Wil je/ Wilt u contact opnemen met de vertrouwenspersoon dan kan dat via 0612436960 (Yvonne) of 06-42807388 (Erik). Als er niet direct wordt opgenomen, laat dan gerust een bericht achter. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

 

TV Heeze brochure "in veilige handen"

Lees hier meer over het  veiligheidsbeleid voor kinderen bij TV Heeze: Wat is seksueel grensoverschrijdend gedrag? Verantwoordelijkheden en omgangsvormen; Gedragscode en risicofactoren.

 

Meldprotocol

TV Heeze verwijst voor informatie bij een eventuele melding naar het model-meldprotocol dat door de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk is opgesteld.

Agenda

30-06 2017
LadiesNight

Een avondje met de dames... No Men Allowed

 
16-07 2017
Bumet Open 2017

Bumet open jeugdtoernooi van 2017 begint zoals gewoonlijk aan het begin van de schoolvakantie. Dit jaar starten we op zondag 16-07. Tijdens het toernooi zijn de smash court banen niet beschikbaar van 10.00 - 19.00 uur (daarna beperkt).

 
12-08 2017
Pareltoernooi

Het open toernooi van onze vereniging, het Elektro de Groof Pareltoernooi start op 12-08

 
voor de complete agenda klik hier

Leden login

Onthouden
Wachtwoord vergeten?