Bardienst

Bij toerbeurt draaien seniorleden vanaf het jaar waarin zij 21 worden twee bardiensten per jaar zodat we elkaar als leden van een drankje kunnen voorzien en de gezelligheid kunnen bieden na de wedstrijd. Omdat het niet commercieel is kunnen we de barprijzen bovendien laag houden.

Bardienst draaien is niet verplicht, maar we doen op alle seniorleden toch een dringend beroep om de diensten daadwerkelijk te draaien. We zijn immers een vereniging waarin we met elkaar en voor elkaar de barbezetting willen regelen. Met het draaien van twee bardiensten wordt de bartoeslag van 25 euro bovendien terugverdiend.

Meer dan 2 bardiensten draaien is ook toegestaan. Elke bardienst levert een vergoeding op van  12,50 euro. Alle bardiensten in een kalenderjaar worden verrekend met de contributie van het volgende kalenderjaar.

Voor deelnemers aan de voor- of najaarscompetitie is het draaien van 2 bardiensten overigens wél verplicht.

Let op; indien een ander lid die verplichting van je overneemt en de bardienst(en) voor jou gaat draaien dien je wel onder je eigen naam in te schrijven. Geef vervolgens de naam van het lid die namens jou de bardienst zal uitvoeren per email door aan frankvlierop@gmail.com.

Inschrijven kan via http://mijn.knltb.club. Inschrijvingen kunnen na te zijn ingeboekt niet meer worden gewijzigd. Bij verhindering dient het lid zelf voor ruiling zorg te dragen en blijft derhalve verantwoordelijk voor de bezetting van de ingeschreven bardienst.

Nadere uitleg over digitaal plannen vind je in de rubriek Instructie barplanner, ook op deze site (TV Heeze)..

De bar is geopend tot één uur na afloop van de laatst gespeelde wedstrijd.

HOE GAAT HET inplannen IN Z´N WERK …

* Ga naar http://mijn.knltb.club. kies TV Heeze en log in met de gegevens die je per email hebt               ontvangen.

* In het scherm wat opent zie je bardiensten waarvoor je al bent ingepland en diensten waarvoor je

  nog kunt inschrijven.
  Blauw = een dienst waarvoor je je hebt ingeschreven.
  Wit = een dienst die al door een ander is ingevuld.
  Groen = een dienst waar nog mensen voor gezocht worden.

* Klik op de dienst in het groen en klik op de knop “Inplannen” om jezelf in te schrijven.


TIPS

1. Indien je de bardienst graag draait met een partner naar keuze zorg er dan voor dat je samen en tegelijk via de site de inschrijvingen registreert anders bestaat de kans dat een ander lid al een plek heeft ingenomen. Elk lid dient zich namelijk persoonlijk in te schrijven.

2. Check vooraf dat je zeker beschikbaar bent want je inschrijving is definitief en kan niet meer worden gewijzigd. Bij verhindering blijf je verantwoordelijk voor de bezetting van de bardienst waarvoor is ingeschreven en dien je zoals gebruikelijk evt ZELF met een ander lid te ruilen.

3. Voor deelnemers aan de voor- of najaarscompetitie is het draaien van 2 bardiensten verplicht.
Let op; indien een ander lid die verplichting van je overneemt en de bardienst(en) voor jou gaat draaien  dien je wel onder je eigen naam in te schrijven. Geef vervolgens de naam van het lid die namens jou de bardienst zal uitvoeren per email door aan frankvlierop@gmail.com.                             

4. Voorafgaand aan de datum waarvoor een bardienst is ingeschreven ontvang je automatisch een emailbericht waarin je aan de inschrijving wordt herinnerd. Het systeem zendt deze herinneringsmail automatisch dus zorg dat je emailadres in je account juist en bekend is. Nadat je bent ingelogd op http://mijn.knltb.club. ga je naar “account” . Daarin kun je ook je emailadres evt aanpassen.

 

Namens de barcommissie
Frank van Lierop

Agenda

06-05 2018
Competitie Groen

 
13-05 2018
Competitie Groen

 
27-05 2018
Competitie Groen

 
voor de complete agenda klik hier

Leden login

Onthouden
Wachtwoord vergeten?