digitale barplanner

BARDIENSTEN 

Aan het seniorenlidmaatschap voor onze vereniging is (vanaf 21 jaar) een bartoeslag verbonden van Eur 25 per lid. Door het uitvoeren van 2 `bardiensten` verdient een lid deze toeslag terug (dus per bardienst Eur 12,50) Al jaren geldt voor alle senioren een dringend beroep om in het belang van de vereniging deze 2 bardiensten ook te draaien. We hebben als TV Heeze immers de bar `in eigen beheer`. Voor leden die aan een competitie deelnemen is het draaien van de 2 bardiensten verplicht.

In 2015 bestaat de bardienst in de ochtenden uit één persoon, tenzij die dag een bijzondere activiteit plaatsvindt. In dat geval zie je in de bardienstplanner dat ook in de ochtend meerdere plekken beschikbaar zijn.
Via www.afhangbord.nl  kun je zelf thuis een keuze maken en inschrijven.


hoe gaat het ook alweer in z´n werk …

  • Log in met je eigen wachtwoord via www.afhangbord.nl

  • Klik (met de muis) op de optie `Bardienst` (onder je profielfoto)

  • Door met je muis over de dagen heen te gaan zie je welke bardiensten (tijden) nog beschikbaar zijn.

  • Klik daarna op een dag en dan verschijnen de nog voor die dag beschikbare diensten links in het scherm. Kies je vervolgens voor de knop INSCHRIJVEN bij de bewuste dienst, dan heb je voor die dienst ingeschreven en zie je dit rechts op de pagina staan. Tevens wordt vermeld of je met je inschrijving al aan je bardienstplicht hebt voldaan (minimaal 2 bardiensten, meer mag natuurlijk ook waarbij ook geldt dat elke bardienst meer ook Eur 12,50 oplevert ).


Tips

  1. Indien je de bardienst graag draait met een partner naar keuze zorg er dan voor dat je samen en tegelijk via de site de inschrijvingen registreert anders bestaat de kans dat een ander lid al een plek heeft ingenomen. Elk lid dient zich namelijk persoonlijk in te schrijven.

  2. Check vooraf dat je zeker beschikbaar bent want je inschrijving is definitief en kan niet meer worden gewijzigd. Bij verhindering blijf je verantwoordelijk voor de bezetting van de bardienst waarvoor is ingeschreven en dien je zoals gebruikelijk evt ZELF met een ander lid te ruilen.                                      

  3. Acht dagen voorafgaand aan de datum waarvoor een bardienst is ingeschreven ontvang je automatisch een emailbericht waarin je aan de inschrijving wordt herinnerd. Het systeem zendt deze herinneringsmail automatisch dus controleer of je emailadres in de bardienstplanner juist en bekend is. Ga hiervoor naar "ledenlijst" (onder je pasfoto) , voer je naam in en druk op "zoeken". Druk vervolgens op het pictogram met het vergrootglas. Je ziet dan of je emailadres juist op je digitale pasje vermeld staat. Je kunt dit emailadres niet zelf aanpassen. Indien onjuist of niet ingevuld, geef dan het juiste emailadres door aan de ledenadministratie. Deze past het dan voor je aan.

Belangrijk

Zonder  emailadres ontvang je geen remindmail en moet je zelf bewaken op welke data jij je voor een bardienst hebt ingeschreven.

Vriendelijk verzoek je bardiensten zo spoedig mogelijk  maar vóór 1 april  via de site in te plannen ……en voor de goede orde…. wie het eerst komt heeft de grootste keus .. ..SUCCES.

 

Namens de barcommissie
Frank van Lierop

Agenda

18-02 2018
Snerttoernooi

Goeie tennis en snertsoep...zonder aanmelden!

 
18-03 2018
World Tour voorjaar

De allerkleinste tennissers uit de regio komen ieder eerste zondag van de maand naar ons park. Kom eens kijken naar het talent van de toekomst

 
25-03 2018
World Tour voorjaar

De allerkleinste tennissers uit de regio komen ieder eerste zondag van de maand naar ons park. Kom eens kijken naar het talent van de toekomstz

 
voor de complete agenda klik hier

Leden login

Onthouden
Wachtwoord vergeten?