Senioren

Training senioren

Senioren zijn van harte welkom bij TTH om training te volgen. Trainingen worden gegeven op de kunstgrasbanen banen van T.V. Heeze van maandag t/m zaterdag. We helpen u zo snel mogelijk aan een trainingsgroep maar dat hangt af van de tijd en het niveau.

Voor meer informatie kunt u bellen met: Dennis Raymakers 06-4202 6000 of mailen naar: raygos@msn.com. Vermeld daarbij ook uw telefoonnummer voor telefonische uitleg op uw vragen.

 

kennismakingslessen

Voor wie nog niet zeker weet of hij lid wil worden van TV Heeze is er de mogelijkheid om kennis te maken met tennis en een serie van 10 lessen af te spreken zonder dat je jezelf aanmeldt om lid te worden. Na deze kennismakingslessen hopen we natuurlijk dat het zo goed bevallen is dat je lid gaat worden van onze vereniging.

De kosten hangen af van de groepsgrootte waarin je traint. Het uurloon van € 47,- wordt namelijk gedeeld door het aantal mensen in de groep.

Verder zullen we je helpen om een "netwerk" op te bouwen binnen onze vereniging zodat je je snel thuis zult voelen. Afspreken om samen te tennissen of meedoen met toernooien gaat dan een stuk makkelijker.

 

Met sportieve groet,

Top Tennis Heeze,

Dennis Raijmakers 

raygos@msn.com

06 42026000 

 

Agenda

06-05 2018
Competitie Groen

 
13-05 2018
Competitie Groen

 
27-05 2018
Competitie Groen

 
voor de complete agenda klik hier

Leden login

Onthouden
Wachtwoord vergeten?