Senioren

Training senioren

Senioren zijn van harte welkom bij TTH om training te volgen. Trainingen worden gegeven op de kunstgrasbanen banen van T.V. Heeze van maandag t/m zaterdag. We helpen u zo snel mogelijk aan een trainingsgroep maar dat hangt af van de tijd en het niveau.

Voor meer informatie kunt u bellen met: Dennis Raymakers 06-4202 6000 of mailen naar: raygos@msn.com

 

kennismakingslessen

Voor wie nog niet zeker weet of hij lid wil worden van TV Heeze is er de mogelijkheid om kennis te maken met tennis en een serie van 10 lessen af te spreken zonder dat je jezelf aanmeldt om lid te worden. Na deze kennismakingslessen hopen we natuurlijk dat het zo goed bevallen is dat je lid gaat worden van onze vereniging.

Wij zullen helpen om een "netwerk" op te bouwen binnen onze vereniging zodat je je snel thuis zult voelen. Afspreken om samen te tennissen of meedoen met toernooien gaat dan een stuk makkelijker.

 

Met sportieve groet,

Top Tennis Heeze,

Dennis Raijmakers & Rob van Dinther

raygos@msn.com

06 42026000 ( Dennis )

06 13504609 ( Rob )

Agenda

18-02 2018
Snerttoernooi

Goeie tennis en snertsoep...zonder aanmelden!

 
18-03 2018
World Tour voorjaar

De allerkleinste tennissers uit de regio komen ieder eerste zondag van de maand naar ons park. Kom eens kijken naar het talent van de toekomst

 
25-03 2018
World Tour voorjaar

De allerkleinste tennissers uit de regio komen ieder eerste zondag van de maand naar ons park. Kom eens kijken naar het talent van de toekomstz

 
voor de complete agenda klik hier

Leden login

Onthouden
Wachtwoord vergeten?