Algemeen

Algemene informatie Lidmaatschap TV HEEZE 2012

Ledenadministratie

Edith Haacke
Vullinghspark 7
5591  HEEZE
ledenadmin@tvheeze.nl
06-19501503

 

Nieuw Lidmaatschap

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Er is geen wachtlijst en u kunt op elk moment van het jaar lid worden. U kunt voor het aanmelden het formulier aanmelden lidmaatschap gebruiken. Gelieve dit formulier volledig in te vullen en af te drukken. Het formulier dient samen met een recente originele pasfoto (35x45 mm) te worden ingeleverd op het adres van de ledenadministratie (zie boven).  

Na aanmelding ontvangt u per e-mail de contributiefactuur. Na betaling van het volledige bedrag bent u lid van TV Heeze en wordt u aangemeld bij de KNLTB. In afwachting van uw KNLTB pasje is het mogelijk om een tijdelijk verenigingspasje bij de  ledenadministrateur aan te vragen. Het officiële tennispasje kunt u afhalen in het tennispaviljoen. U moet rekening houden met enkele weken levertijd.

 

Wijzigen Lidmaatschap

Gebruik voor wijzigingen in uw persoonsgegevens en/of adresgegevens het formulier Wijzigen Lidmaatschap.Opzeggen Lidmaatschap

Gebruik voor opzeggen van het lidmaatschap het formulier Opzeggen Lidmaatschap. Opzeggingen moeten worden doorgegeven vóór 31 december. Uw tennispasje blijft overigens geldig tot de aanvangsdatum van het nieuwe seizoen (1 april).

 

Tennisles

Voor informatie m.b.t. het volgen van tennislessen via TTH (Top Tennis Heeze) kunt u contact opnemen met de trainers. Het lidmaatschap TV Heeze is voorwaarde om tennisles te volgen bij TTH.

Agenda

06-05 2018
Competitie Groen

 
13-05 2018
Competitie Groen

 
27-05 2018
Competitie Groen

 
voor de complete agenda klik hier

Leden login

Onthouden
Wachtwoord vergeten?